Over Susan

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25 jaar? Of moet er een congres georganiseerd worden en weet je niet waar je moet beginnen? Breekt het zweet je al uit bij het woord ‘draaiboek?’ Geen zorgen. Ik neem het werk voor je uit handen. Zodat jij je volledig kan focussen op de inhoud van je event.

Van het bedenken van netwerkactiviteiten en het maken van haalbare tijdschema’s, tot het ontvangen van sprekers en het serveren van koffie. Ik denk aan alles en doe dat op tijd. Mijn motto is think big, maar daarbij verlies ik de details niet uit het oog. Met 7 jaar ervaring houd ik gemakkelijk overzicht, raak ik niet snel gestrest en heb ik vaak aan één woord genoeg. Bezoekers leg ik graag in de watten. Dat zit in de kleine dingen: ze bij binnenkomst warm begroeten en onthouden welke bezoeker die notenallergie ook alweer had. Ik zorg voor lekkere (vegetarische) lunches, vriendelijk personeel op de vloer en genereer online aandacht voor je event. Eerder deed ik dat al voor Beeld en Geluid, het Van Gogh museum en Airtrade.

Wat mij onderscheidt? Ik geef de evenementen die ik organiseer een sausje Susan. Een creatieve draai, originele twist en dosis energie.

Met mijn creativiteit en professionaliteit ben ik tijdens een evenement helemaal in mijn element. Ook het produceren van film- of videocontent maakt me blij. En als ik niet bezig ben met mijn werk, kun je me op een voetbalveld of zeilboot vinden. Ben je enthousiast geworden en heb je ook een evenement op de planning? Neem dan contact met me op om eens koffie te drinken!

Heide Goris over

Werken met Susan

“Ik heb de afgelopen jaren op verschillende projecten prettig met Susan samengewerkt. Je moet vooral bij Susan zijn als je een mouwopstropende, creatieve Eventmanager zoekt die het gewoon regelt. Ik vind haar eruit springen als het gaat om het vinden van de juiste vorm om de inhoud van een event zo optimaal mogelijk naar de bezoeker te brengen. Denk aan werkvormen, aankleding, communicatie uitingen maar ook hosting van het event. Haar events zijn creatief en verzorgd, maar met een bijna stormachtig enthousiasme wel precies zo vormgegeven dat inhoud kan “shinen”. Kortom: ga met haar werken!”

Achter de schermen

Susan de Producer in actie

Ik host, produceer, organiseer, coördineer wat je maar wilt.

let's connect!

Ben je enthousiast geworden en heb je ook een evenement op de planning?

Neem dan contact met me op om eens koffie te drinken!