/ livestream / Doeltreffende online events op maat

Doeltreffende online events op maat

De switch van fysieke naar online events werd in 2020 in sneltreinvaart gemaakt. Online en hybride events zijn here to stay, denken wij. Maar het organiseren van zo’n virtueel event vergt wel een andere aanpak dan je gewend bent. Een presentatie van twee uur? Veel te langdradig. Een congresprogramma van acht uur? Best zwaar, online. Dat kan anders!

Maar hoe vertaal je de doelstelling van jouw live evenement naar een online ervaring die mensen aanspreekt en bijblijft? 

Wij zijn Heide Goris en Susan de Haan. Onder de naam Goris & De Haan Producties programmeren en organiseren we online events voor opdrachtgevers.

Goris & De Haan Producties is opgericht om juist in deze tijd mee te bewegen met grote veranderingen. Wij bedenken een eventformat dat past bij de doelstellingen van jouw bedrijf/organisatie en doelgroep, met een gevarieerde, compacte en verrassende programmering. Vervolgens werken we dat tot in detail uit. Het resultaat: een minutieus voorbereid online event, dat deelnemers aan het scherm gekluisterd houdt! 

Hoe we dat aanpakken? 

  • We gaan terug naar de tekentafel. Wat is het doel van jouw event? Wil je kennis delen? Ontmoetingen faciliteren? Je thuiswerkende personeel een gevoel van nabijheid geven? Of juist een product presenteren aan potentiële kopers? In nauw overleg met onze opdrachtgever duiken we in deze doelstellingen.
  • We stellen in overleg met jou vast wat de behoeften van je doelgroep zijn. 
  • Vervolgens vertalen we de doelstellingen naar een concreet, creatief en verrassend programma op maat, dat aansluit bij de behoeften van je doelgroep.
  • Wij durven het bij je online event anders te doen. Korter, scherper, inhoudelijk grondig voorbereid, gescript, multimediaal en met een professionele tv-presentator. Waar je bijvoorbeeld aan kunt denken? Livestreams vanuit een studio, talkshows, thuisinterviews met medewerkers, podcasts en subtiele verbindingen met live muziek en poëzie in de pauze. We maken een scherpe keuze en bereiden dat inhoudelijk tot in detail voor. Zodat het event bij je deelnemers blijft hangen, en ze een volgende keer weer terug willen komen!

Kortom: we ontwerpen je event van doel tot doelgroep. En zorgen voor een aansprekend programma om dit te bereiken.

Een sterke combinatie

Waarom je bij ons moet zijn voor je online event? We hebben samen al meer dan 28 jaar ervaring in de evenementensector. Daarnaast hebben we al vaak samengewerkt en zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Als programmamaker en producer hebben we allebei onze eigen kracht, en vullen we elkaar goed aan. 

  • Zo is Heide strategisch heel sterk. Ze vertaalt je doelstellingen gemakkelijk naar een verrassend programma. Daarbij richt ze zich vooral op de inhoud. Welke inhoud past bij je doel, welke verhaallijn past bij je bedrijf, wat spreekt je doelgroep aan? Heide script je event tot in detail, en gaat telkens terug naar de basis; past het event nog bij je doel?  
  • De praktische en organisatorische zaken kun je aan Susan overlaten. Ze onderhoudt het contact met sprekers en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Van de borrelpakketjes thuis tot sterke videocontent. Susan is goed in het creëren van beleving en geeft je event een originele twist. Ook is ze in te zetten als presentatrice.
  • Allebei houden we gemakkelijk overzicht, denken we na over alle details en kunnen we snel schakelen. Van het begin tot het eind zijn we bij je event betrokken. Met een goede dosis energie. Want ook dat is online gewoon mogelijk!  

Enthousiast geworden? En heb je binnenkort een (online) event op de planning? Neem contact met ons op via: haansusan@gmail.com.

Daarnaast blijven wij ieder ook onze eigen opdrachten doen. Bekijk hier onze andere projecten via susandehaan.nl/projecten en heidgoris.nl/projecten.